Grekland

Grekland - Korfu - Kassiopi
22-31 juli 2002
Kassiopis hamnstad. På ön Korfu.
Hotell Philipos. Här bodde vi.
En av dagarna for vi ut på en rundtur på Corfu. Detta är en stadsbild från staden Corfu.
Alla byggnader var vita från början men hade tappat all puts, men staden har inte råd att rusta upp alla hus.. så därför ser de så slitna ut.
Vi besökte Achillespalats. En guid guidade oss alla runt och berättade om guden achilles. Palatset var smyckat av mycket delfin detalger tex dörrhandtagen var formade som delfiner.
Inne på gården på Achilles palats..
Här står jag vid vår dörr och tar kortet. Det kan inte ha varit mer än tio steg fram till polkanten.
Bild tagen från övervåningen..
Jag reste med mina kompisar Monika och Anita. Anita är den bästa av vänner. Förra året (2007) firade vi 20 år som vänner.
Havs vy.
Vi var en av kvällarna på Grisfest. Naturligtvis måsta man dansa... Det gjorde ju alla andra.
Bild mot hamnen.
Lite hamns bilder till. In mot land.
En av stränderna som vi hittade de sista dagarna..
Här intar vi lite gott att dricka innan vi ska ge oss ut på stan.
Staden från lite höjd.
Vår "lilla" gatan som tog oss till Hotellet.
Ha ha.. Jag höll på att glömma sätta in denna bilden. Den är tagen på rundturen på Corfu. Vi är högt uppe i bergen då Anita tar bilden på mig.. Varför jag försökte smita från att sätta in denna bilden är för att jag inte gillar att fotas. Men vyn är för fin för att låta bli att sätta in bilden här... Hihi.
Hemresedagen var inte den bästa av dagar. Planet hade inte kunnat ta sig till Korfu så flygbolaget bjöd oss alla på middag..
Vi fick vänta åtta timmar innan vi kunde lyfta och åka hem igen.. Så vi sov i stolarna ...*ler*.. vissa av oss i alla fall..
När väl vårat plan kunde landa så fick vi vänta flera timmar till innan vi fick kliva på ett ostädat plan.. Men hem kom vi..